Abonner via RSS eller E-post

PANIKK!! SVINEINFLUENSA…kan forstyrre valget i Bærum

Publisert den 22.07.2009 i Blogg

mexico_720524i 

Jeg var livredd. Jeg sverger. Da helse-Bjarne så på oss alle med med alvorlig blikk og sa at svineinfluensen kom til Norge og at myndighetene var forberedt på det verste, tenkte jeg på skipet som kom til Bjørgvin i 1349. Med SVARTEDAUEN. Jeg fulgte nyhetssendingene på TV. De roet meg ikke akkurat ned. Svineinfluenasen rykket nærmere for hver time, nei, for hvert jækla minutt.

I dag tidlig hørte jeg på Politisk Kvarter på NRK. Svineinfluensaen har kommet til Norge for lengst. Nå frykter de at den skal – hold dere fast – forstyrre gjennomføringen av valget i Bærum… Hmmm. Kjipt.

Jeg kan normalt la meg underholde av en god, gammeldags mediepanikk, men den daglige dødsangsten som ble formidlet for bare noen måneder siden kunne jeg fint ha klart meg uten.

Del på Facebook | Del på Twitter

1 Kommentar

22.07.09

Svineinfluensa er oppskrytt (foreløbig ihvertfall). Det er fler per dag som dør av å kjøre bil enn svineinfluensa, kreft og alskens er enda mer utbredt. Og hvor ble det av fugleinfluensaen? Nei, men da forhåndsregler som alltid god hygiene (noe man egentlig alltid skal ha..!)

Har du en mening?