Abonner via RSS eller E-post

Velkommen til min nye hjemmeside

Publisert den 04.06.2009 i Blogg, Utvalgte poster

Hei. Hvem enn du er. Velkommen til min nye hjemmeside. Min gamle blogg – Lille Blå – hadde et nokså langt og nokså godt liv. Den begynte som et spedt forsøk på å fange tidsånden (og alt snakket om blogging) og endte som en av de mest leste bloggene i norsk politikk. Men da jeg gikk av som leder i Unge Høyre var det også slutt på bloggen. Allerede da visste jeg at jeg ønsket en ny blogg eller hjemmeside.

Siden du er inne på nå er mer omfattende enn en blogg. Frem til valget vil den bære preg av at jeg er kandidat i Telemark, men skal også bli et slags digitalt arkiv hvor jeg samler artikler, essays og intervjuer jeg skriver andre steder. Tematikken vil også bli litt bredere enn på den gamle bloggen. Jeg håper på kunne skrive litt mer om også andre ting enn politikk, det være seg film, musikk, kultur, litteratur eller (politisk) filosofi. Forhåpentligvis blir det akkurat passe pretensiøst, akkurat passe morsomt og akkurat passe aktuelt til at du og mange flere gidder å klikke innom – og ta en diskusjon – en gang i blant.

Del på Facebook | Del på Twitter

Har du en mening?